Vi finns på Facebook

2013-01-01

Som många andra företag har vi valt att också profilera oss på Facebook. Där lägger vi upp nyhetsstoff som kanske inte alltid går att hitta här på hemsidan.

Vi finns på Facebook

Facebook är en sida på nätet där du som privatperson eller företag kan profilera dig och snabbt dela med dig av dina nyheter till alla som valt att "bli vän" med dig. Är du vän med oss på POs Lada (eller om du "Gillar" oss som det heter när det är ett företag) kan du ta del av t.ex. detta:


2012-06-20

Dagens konferensdeltagare fikade marängdoftande nötkaka som toppades med grädde och jordgubbar i lime- och basilikamarinad. Hembakad limpa och knäckebröd stod också på bordet.

På konferensvåningen Loftet bakar vi allt bröd och fika själva och bjuder lika ofta på hemtrevliga och traditionella rätter som nya smakupplevelser. Välkommen!


2012-06-20

70 glada har just tävlat i femkamp och äter nu grillbuffé i POs Lada. Efter maten ska de prova på linedance på logen och som "belöning" för det får de mjölkchokladpannacotta med hallonsås. Kvällen avslutas i Bodegan där de kan visa upp sina nya "moves" på dansgolvet. Solen skiner ännu, så mycket bättre än så här kan det inte bli!


2012-05-26

Veckans konferenser innehöll en blandning av glada människor, en massa gott fika, femkamp i solskenet, kycklinggryta och en tomatsallad toppad med ärtskott från växthuset.
Nu laddar vi för fullt för paintball-SM som går av stapeln 16-17 juni. Välkomna att besöka oss då!


2012-05-14

Dagens konferens på Loftet avslutades med grönpepparkyckling till lunch och krämig pannacotta som pricken över i efter det. En överraskning var den fina present jag fick av deltagarna, en liten fickkniv, tack så mycket!
Kvällen bjöd på en något blåsig femkamp och härlig grillbuffé i Ladan. Glada deltagare även detta som flera av dem besökt Ladan förr om åren då här bodde mjölkkor. Efter en kopp kaffe, något sött och många goda skratt har det nu blivit natt även i POs Lada. På återseende!


2012-05-10

Heldagskonferens på Loftet idag. Ett inspirerande gäng med kvinnliga företagare som coachar varandra och "spiller" lite av sin positiva energi på alla runt omkring. Dagens höjdpunkt var såklart årets första rabarberpaj med råkräm.
Några backsippor och rabarberstjälk med blad i glasvas var dagens piff!


2012-04-20

I veckan hade vi besök av ett 30-tal utländska gäster, allt från australiensare till fransmän. Efter en spännande femkamp ute i skogen fortsatte kvällen i Ladan där en buffé med svenska smaker dukats upp: Älgfilé med kantarellsås hade sällskap av västerbottenostöverbakad lax med kräftsås, nypotatis med mera. En lyckad kväll som naturligtvis avslutades med ostkaka, grädde och hjortronsylt! Kan det bli bättre?


2012-04-03

Markanläggningsarbetet utanför konferensvåningen har tagit ett stort steg framåt idag. Nu kan gästerna gå torrskodda in på grusgång (som ska bli plattlagd) istället för att hoppa mellan lerpölarna. Innergården kommer att bli riktigt fin till hösten då allt väntas vara färdigt. Stenpartier, humlestörar samt platt- och grusgångar kommer ta form under sommaren. I vårt vackra växthus, som även kan användas som grupprum, börjar växterna spira och snart är det dags för vårstädning så årets sådder får rum!


2012-03-21

Just nu äts det lunch på konferensvåningen Loftet. Caesarsallad med kyckling och bacon. Till efterrätt mjölkchokladpannacotta med hallonsås. I eftermiddag bjuds konferensgästerna på smörgåsbuffé: valnötsbröd på surdeg, grov GI-limpa och såklart majsknäcke! Grönsaker, ost och melon till det. Avslutas med nötkaka. Sugen? Boka en konferens du med så ses vi på Loftet. Kom känn dig som hemma!


Vi ses på Facebook!