Bröllop i Ladan

2017-04-15

Vare sig du vill gifta dig en ljummen sensommardag eller med frost i andedräkten så har vi lokalerna som passar dig!

Hos oss i Ladan får ni ett lantligt bröllop i en unik miljö. I vår matsal är det lågt till tak och det mysiga förstärks av balkar och murade tegeldetaljer.Vi har en ljus och lugn bas med gammaldags känsla, ni pyntar och lägger till färg som ni önskar.

Detta erbjuder vi:

- En vacker miljö utanför Ladan, perfekt för bröllopsfoton! Stenmurar och gärdesgårdar, vida fält och åkrar, en och annan nordsvensk häst.

- En luftig loge/entré med åtta meter till tak där ni kan fira med välkomstskål.

- Kapprum med fyra toaletter (HWC och WC nere, två WC uppe).

- Mysig matsal med plats för 120 gäster. Klädda stolar, låga lampor, plats för många ljus längs väggarna. Ett stort tagbord där buffé kan dukas upp eller kocken skär upp maten till sittande bord. Fantastisk kvarnsten där tårta dukas upp.

- En myshörna med soffor och fåtöljer i motsatt ände av matsalen

- En Bodega (som kanske är vårt mysigaste rum) med bar och dansgolv, tegelklädda väggar och en mystisk gång ned mot vinkällaren. Vill ni ha dans så spelar vi det ni önskar!

Vi står för all personal. Vi har allt porslin ni kan behöva. Vi har fulla rättigheter och ska ni servera alkohol så måste det köpas via oss. Ni kan inte hyra bara lokalen. Det vi inte gör är lagar maten, den beställer vi i samråd från annan leverantör.

Låter detta som något för er? Ring oss och kom på ett besök!

 
Bröllop i Ladan