.

Bröllopet - största dagen i livet!

Största dagen i livet – då kan vi i POs Lada skräddarsy hela festen efter era önskemål! Vi har nu haft närmare 100 bröllop i våra lokaler. Vi kan bröllop! Den personliga servicen är viktig. Vi planerar tillsammans alla detaljer och önskemål.

I vår stora festlokal på plan 2 finns alla möjligheter att tillgodose gästernas önskemål. Här kan vi duka flexibelt, runda eller rektangulära bord. Det är högt i tak (ca 7 m) vilket ger en upplevelse av både rymd och rustik.
En välfylld bar med viner efter era önskemål och ett nybyggt kök finns att tillgå för cateringmottagning. Här finns teknik i form av bild, ljud, ljus och Wi-Fi . Stora scenen för band eller annan underhållning står redo för Er. 

Perfekta fotomiljön

Den riktigt lantliga miljön är perfekt för bröllopsfotografering. Gärdesgårdar och stenmurar ramar in hela verksamheten på ett ”småländskt” tema.

Fullständiga rättigheter

Med fullständiga rättigheter levererar vi den kompletta festen med mat, dryck & personal. Har ni specifika önskemål gällande dryck, löser vi det mesta via våra leverantörer. Vi har flertal olika samarbetspartners när det gäller musik och underhållning, allt från DJ till en riktig brakshow.

Vigsel i POs Lada

Vi har lämpliga lokaler både ute och inne för en oförglömlig vigsel i Småländsk anda!

Boende

Två kilometer från POs Lada finns boende för bröllopsgästerna vid Tallnäs.

Låter det intressant?

Ring och boka ett besök – sen lämnar vi en offert på hela bröllopet – så som ni vill ha det!

Boka besök!