.

Paintball - Kulevent

Vi erbjuder en maxad upplevelse med adrenalin i överflöd. Företag eller svensexor/möhippor - alla kan spela paintball.

Är ni ett gäng på 10 till 30 personer så kan vi erbjuda spänning och action! Vi finns utanför Skillingaryd och Vaggeryd, 40 km söder om Jönköping.

Kulevent har varit arrangör av svenska mästerskapen i paintball 7 år i rad och är en av Sveriges mest etablerade paintballanläggningar.

Vi har flera skogsbanor i kuperad terräng som bäddar för spännande spel och utmaningar. Sedan 2010 finns också våra banor på gräs där turneringar är att rekommendera och åskådare lättare har överblick över spelet. I anslutning till Arenan finns matplats med tak, utedass och plats för åskådare att säkert följa spelet bakom trygga nät. Mer om utrustning och priser. 

Företag

Kombinera ert företagsevent eller konferens med en halvdag fylld med fart och spänning. Vi ordnar mat på plats ute vid Arenan eller inne i Ladan som ligger några hundra meter bort. Läs mer

Svensexor och möhippor

Ta med kompisarna på ett äventyr ni sent kommer glömma. Vid Arenan finns matplats med tak där ni kan äta medhavd mat och grilla eget eller så ordnar vi maten åt er. Läs mer 

Kontakta oss / Boka